середу, 15 лютого 2012 р.

Кабмін затвердив порядок реалізації застави

    Кабмін затвердив порядок реалізації застави, як запобіжного заходу.  (Постанова КМ України від 11.01.2012 № 15 "Про затвердження Порядку внесення коштів на спеціальний рахунок у разі застосування застави як запобіжного заходу").

Мінрегіон надає рекомендації для визначення прибудинкових територій багатоквартирних будинків

   
    Мінрегіонбуд визначив поняття "прибудинкової території" та визначив, що  входить до складу прибудинкової території багатоквартирного житлового будинку.  (Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 29.12.2011 № 389 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо визначення прибудинкових територій багатоквартирних будинків").

четвер, 9 лютого 2012 р.

Відповідальність за порушення персональних даних переноситься


Парламент переніс набуття чинності  Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних" з 01.07.2012 року

понеділок, 6 лютого 2012 р.

Оскарження рішення про збільшення податкового зобов'язання - майновий позов

     ВАСУ роз’яснив, що оскарження рішення про збільшення податкового зобов'язання є майновим позовом (Лист Вищого адміністративного суду від 18.01.2012 № 165/11/13-12 "Щодо адміністративних позовів майнового характеру").
    Таке роз'яснення необхідне для визначення розміру судового збору по деяких категоріях справ (в т.ч. скасування податкових повідомлень-рішень).