неділю, 18 грудня 2011 р.

Згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних

Згода 
суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних

1. Даним документом (Далі - Згода) ПІБ  , паспорт серії __ № _______ як суб’єкт персональних даних, на виконання вимог частини 2 статті 12 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI повідомляється про включення добровільно наданих нею _________ (Далі – ___) власних персональних даних до системи обліку персональних даних __.
Підписуючи цю згоду ПІБ, як суб’єкт персональних даних, дає свій добровільний та однозначний дозвіл на вчинення ___, як володільцем бази персональних даних, всіх дій, які, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI, є обробкою та використанням його персональних даних у відповідності до сформульованої мети їх обробки.
2. Метою збору інформації є обробка персональних даних фізичних осіб загального характеру добровільно наданих ПІБ для забезпечення реалізації трудових відносин відповідно до Статуту ___, Закону України «Про аудиторську діяльність» від 22.04.1993 р. № 3125-XII, Господарського Кодексу України від 16.01.2003 р. № 436-IV.
3. Для досягнення мети визначеної п.2 Згоди до системи ___ можуть бути включені наступні персональні дані:
- прізвище, ім’я та по батькові;
- дата та місце народження;
- громадянство;
- відомості про місце проживання;
- паспортні дані;
- ідентифікаційний код платника податків;
- відомості про освіту, кваліфікацію.
.           
4. ПІБ дає згоду на передачу (поширення) своїх персональних даних, що включені до системи обліку персональних даних, виключно з метою забезпечення реалізації трудових відносин.
5. ПІБ дає згоду на зберігання своїх персональних даних протягом строку, визначеного законом.
6. Доступ до персональних даних ПІБ, що включені до системи обліку персональних даних ___ третіх осіб дозволяється у випадках та порядку, передбаченому законодавством України.
7. ПІБ не вимагає здійснення повідомлення їй про передачу (поширення) її персональних даних, що включені до системи обліку персональних даних ТОВ, якщо така передача (поширення) відбувається виключно з метою забезпечення реалізації її трудових відносин.
8. ПІБ із правами, які вона має відповідно до змісту ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI, ознайомлена.
9. Дана Згода складена у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, один з яких отримано ПІБ.


Дата                                                                               ______________ ПІБ
     

1 коментар: